massagebehandelingen
sportbegeleiding
beter bewegen
in balans

Even voorstellen

Even voorstellen

Ik ben Andries Hollinga, geboren in 1959 en ik woon in Reeuwijk. Sport heeft mij veel gebracht en is altijd erg belangrijk geweest in mijn leven. Ik heb net als vele andere mensen en instanties ( onderzoekers, medici en patientenverenigingen) ervaren dat beweging goed is voor lichaam en geest. Mijn missie: mensen helpen beter te bewegen.

 

Ik help u beter te bewegen

Even voorstellenMensen zijn verschillend belastbaar door geslacht, leeftijd, interesse in sport, aanleg voor bepaalde sporten, trainingsdoelen, blessureverleden, ziektes, andere ongemakken, etc. Beweging mag dan goed zijn voor lichaam en geest, het is dus niet altijd vanzelfsprekend. Een verkeerde manier van bewegen op het gebied van sport, werk of tijdens andere bezigheden kan pijnlijke spieren of blessures veroorzaken. Ik help u graag beter te bewegen! Uw (zorg)vraag is daarbij altijd mijn uitgangspunt.

 

Profiteer van mijn kennis en ervaring

U profiteert van mijn brede ervaring met diverse sporten (o.a. (reddend) zwemmen, voetbal, bergsport, schaatsen, squash en vechtsporten). Momenteel doe ik voornamelijk nog intensief aan duursporten: racefietsen (met spinning als slechtweertraining) en hardlopen. Ik heb marathons gelopen, 4 maal meegedaan met de Roparun, cyclo’s en marathons gefietst en 3 maal meegedaan met de Alpe D’huzes. Ik werk met sporters maar ook met mensen met (arbeids)blessures, jong en oud. Enkele van mijn diploma’s: NGS Sportmassage, NGS Blessurepreventie, Bindweefselmassage, Medical Taping Concept.

 

U kunt terecht in mijn praktijk of op locatie

BusU kunt voor uw behandeling en massage terecht in mijn praktijk of op een locatie naar keuze in binnen- of buitenland. Ik woon in Reeuwijk en heb daar een praktijk aan huis waar u van harte welkom bent. Maar ik kom indien gewenst ook graag naar u toe met mijn volledig uitgeruste bus. Bijvoorbeeld bij u thuis, op de sportschool of sportvereniging, op uw werkadres of bij (internationale) evenementen of wedstrijden. In de wintermaanden werk ik een periode in Calpe aan de Spaanse Costa Blanca. Daar begeleid ik amateur-racefietsgroepen van diverse niveaus zoals de Belgische ex-profrenner Patrick Deneut en zijn team van Vuelta Turistica. Tevens verzorg ik daar de sportmassages en sportverzorging.

 

Belangrijk voor u

Als sportmasseur/behandelaar mag ik uitsluitend gezonde mensen behandelen. Tevens kan en wil ik geen blessures behandelen die gespecialiseerde medische kennis vereisen. Ik verwijs u in dat geval graag door naar een deskundige partner of arts.