massagebehandelingen
sportbegeleiding
beter bewegen
in balans

Stappenplan

Stappenplan

Stap 1: Afspraak voor een gratis intakegesprek en toezending intakeformulier

Voordat ik met uw behandeling begin, maken we een afspraak voor een uitgebreid gratis intakegesprek van ongeveer een uur. Per email of post ontvangt u een bevestiging van de afspraak en een intakeformulier [link naar intakeformulier(anamnese formulier). Vul dit formulier thuis in en neem het mee naar het intakegesprek. Ik houd me aan de gedragsregels van het Nederlands Genootschap van Sportmasseurs. Dit houdt in dat ik uw gegevens strikt vertrouwelijk behandel.

 

Stap 2: Intakegesprek

Tijdens dit eerste gesprek bespreken we uw wensen en uw intakeformulier. Afhankelijk van uw wensen en/ of klachten kan aansluitend lichamelijk onderzoek (in ondergoed) nodig zijn.

 

Ik maak notities van wat ik constateer en neem deze met u door. Als er een klik is en als bovenstaand onderzoek en uw antwoorden geen aanleiding geven U niet te behandelen, ontvangt u van mij binnen twee dagen een behandelplan en offerte.

 

Stap 3: doornemen behandelplan en start behandeling

Tijdens de tweede afspraak nemen we het behandelplan en de offerte door. Mijn offerte bevat de prijs per massagebehandeling, per tapebehandeling en voor persoonlijke begeleiding. Adviezen zijn bij de prijs inbegrepen.

 

In het plan vindt u:

 

Bent u het eens bent met het behandelplan en de offerte, dan ondertekent u [link algemene voorwaarden] en starten we direct met de eerste behandeling. Na elke behandeling evalueer ik met u of de behandelingen aan uw verwachtingen voldoen en plannen we een nieuwe afspraak. Voor iedere nieuwe behandeling spreken we even door hoe het gaat.

 

Stap 4: Resultaat

Loopt alles naar wens en boeken we resultaat, dan gaan we door tot we het doel bereikt hebben. U bepaalt te allen tijde wanneer dat is.

 

Als het resultaat uitblijft, kan het zijn dat het niet gaat lukken en dat er iets aan de hand is dat ik niet kan verhelpen. Dan zal ik de behandelingen staken en u doorverwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Vervolgbehandelingen zijn dan weer mogelijk, zodra uw behandelend arts of fysiotherapeut hierin toestemt.

 

 

Nota bene

Uit ervaring blijkt dat er een ‘gewenningsperiode’ nodig kan zijn voor u en mij. U en uw spieren zullen misschien moeten wennen aan massage en ik als (sport)masseur zal moeten wennen/ervaren hoe uw spieren aanvoelen en reageren op de behandeling. Dit verschilt per persoon!