massagebehandelingen
sportbegeleiding
beter bewegen
in balans

Stoelmassage

Stoelmassage

Meer energie en lager ziekteverzuim

Even afkoppelen... Door stress, een verkeerde werkhouding, lang werken in dezelfde positie of veel repeterende bewegingen ontstaan er allerlei blokkades die kunnen leiden tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren of zelfs stress en RSI. Tijdens een stoelmassage masseer ik uw hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen waardoor deze blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden versterkt. Stoelmassage is een korte effectieve drukpuntmassage en werkt preventief en ontspannend. Het vermindert onder andere stress en vermoeidheid en verbetert de werksfeer en prestaties. Na een stoelmassage voelt u zich alert en energiek. Stoelmassage is niet bedoeld ter behandeling van medische klachten maar helpt deze te verminderen en voorkomen. 

 

Ideaal op kantoor

Uw medewerkers kunnen de kleding gewoon aanhouden en mede hierom is deze massagevorm een geliefd en erkend ziekte-preventiemiddel in het bedrijfsleven. Een stoelmassage kan ik vrijwel overal uitvoeren. De speciale, ergonomisch gevormde massagestoel breng ik zelf mee. De massagestoel ondersteunt het lichaam op een manier dat het zich totaal kan ontspannen. Stoelmassage is hoofdzakelijk een drukpuntmassage (acupressuur). De behandeling duurt ongeveer 20 minuten en heeft het meeste effect als deze regelmatig wordt gegeven.

 

Gunstige effecten van stoelmassage

 

Presentatie voor U en uw medewerkers

Naast een uitstekende stoelmassage bied ik een op maat gemaakte presentatie aan voor U en uw medewerkers. Onderwerpen kunnen zijn

 

Fiscale voordelen stoelmassage

Een stoelmassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

Bron: website belastingdienst 17 december 2014

 

Wilt u meer informatie over stoelmassage neem gerust contact met mij op.